West System Mini sæt, reparations kit, 300 gr epoxy

256,00 kr.

West System Minipakke er ideel til mindre reparationer såsom coating, limning, spartling, fugning og laminering på båden, campingvognen, værkstedet eller i hjemmet.

Model/varenr.: 16119
Lager: 4 stk. tilbage på lager

West System Minipakke er en all-in-one løsning til mindre reparationer af forskellige materialer. Den indeholder alt, hvad du behøver for at reparere små skader på båden, campingvognen, i hjemmet eller på værkstedet. Epoxyen har en stærk vedhæftning til en række materialer, herunder træ, glasfiber, skum og andre kompositmaterialer.

West System Minipakke indeholder ikke opløsningsmidler, hvilket betyder, at der ikke er nogen lugtgener eller behov for friskluftsmaske. Men det er vigtigt at huske på at bruge handsker, da epoxyen ikke må komme i kontakt med huden.

Minipakken inkluderer 250 gr. 105 Epoxy Resin, 50 gr. 205 Hærder, 403 Microfibres filler, 407 Low Density Filler, dosering sprøjter, applikationsværktøjer, handsker og instruktioner, så du kan få det bedste resultat. Det er værd at bemærke, at minipakken ikke er kompatibel med West System's 207 eller 209 Hærdere, og i stedet bør du bruge West System 303 specielpumpe A 3:1.

 

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Relaterede produkter
Produkter i samme kategori
Andre har også set