KiwiGrip - 4" rulle + håndtag

85,00 kr.

KiwiGrip  speciel strukturrulle med håndtag til antiskridmaling.

Model/varenr.: 18540
Lager: 1 stk. tilbage på lager

KiwiGrip er en innovativ vandbaseret antiskridmaling, der er nem at anvende og ikke indeholder skadelige opløsningsmidler. Malingen er en holdbar og skridsikker belægning, der nemt og hurtigt kan fordeles med den medfølgende strukturrulle med håndtag. Overfladestrukturen kan tilpasses efter ønske, og resultatet er en robust og skridsikker overflade.

KiwiGrip antiskridmaling kan anvendes på en række forskellige overflader og materialer uden brug af primer, herunder træ, glasfiber, epoxy, beton og nogle metaller, så længe overfladen er korrekt forbehandlet. Malingen indeholder UV-filter, der garanterer en stabil farve, der ikke falmer.

KiwiGrip antiskridmaling fås i fire farver: hvid, blå, grå og creme. Farven kan tonet hos en lokal farvehandler, dog med et maksimum på 3% farvetilføjelse pr. enhed.

KiwiGrip har mange anvendelsesmuligheder, herunder dæk, skibsdæk, gangbroer, badebroer, terasser, både, betonunderlag, kanoer, joller mv. Malingen findes i 1-liter eller 4-liter beholdere og rækker cirka 2m² pr. liter.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Relaterede produkter
Produkter i samme kategori
Andre har også set