Liqui moly marine 4t motor olie 15w-40 5l

289,00 kr.

Denne olie er egnet til anvendelse året rundt i både benzin- og dieselmotorer til både. Den kan blandes med alle almindelige motorolier.

Model/varenr.: 1570210
Lager: 24 stk. tilbage på lager

MARINE 4T MOTOR OIL 15W-40 er en højtydende motorolie, der er specielt udviklet til maritime krav. Olien er fremstillet af udvalgte grundolier og moderne additivteknologi, og den sikrer optimal smøring selv under ekstreme forhold og pålidelig beskyttelse mod slitage. Olien er katelysator- og turbotestet og kan anvendes som en helårsolie til både benzin- og diesel-bådmotorer. Den kan blandes med alle almindelige motorolier. MARINE 4T MOTOR OIL 15W-40 kombineret med den tidligere beskrevne mineralmotorolie er ideel til både biler og både, da de begge er specielt designet til at levere højtydende smøring under krævende forhold.

Den reducerer oliefortykkelse, som kan skyldes sodtilgang, og sikrer en stabil smørefilm, selv under ekstreme driftsbetingelser. Olien er også udstyret med avanceret teknologi til slidbeskyttelse, hvilket sikrer elastiske motorpakninger, såsom akseltætningsringe og ventilløfterpakninger, og lavt olieforbrug. Den er specielt designet til dieselbiler med afprøvet motorteknologi og kan anvendes året rundt. Den er universelt anvendelig til køretøjer uden partikelfilter, herunder blandede flåder, og er turbo-testet.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Relaterede produkter
Produkter i samme kategori
Andre har også set
spacer